Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla av sorg


Min inre känsla kan inte återkastas av en spegel
endast den yttre ytan blir avläst där.
Den sorg jag bär
känns tung men ger inget utslag på vågen.
Hjärtesorgen höjer inte mina pulsslag.
men mina ögon fäller tårar

trädets blad bär på regnets väta
droppar lämnar bladen
faller till marken som tårar
Bladen faller ifrån, skrumpnar
trädet sörjer




Fri vers av Nilshelmer
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-10 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer