Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Nu är den här, det börjar grönska
Över vintern den fått övertag
Att den skall komma många önska
På kort besök den kom idag




Fri vers av Nilshelmer
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer