Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren går

Åren kommer åren går inga år vi återfår

Mina bekanta har åren börjat samla
och i den samlingen ingår även jag
Tiden går och åren gör oss gamla
Vi blir äldre dag för dag
Närminnet börjar smått förtvina
Namna på bekanta svinner bort
Hjärnans fasta form har börjat tina
Minnesbilden som var lång blir kort




Fri vers av Nilshelmer
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-27 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilshelmer