Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade Henrietta

Om du tar en bit av mitt hjärta och stoppar in i ditt
så kommer du att förstå hur mycket som jag älskar dig
då du kommer att kunna känna av både
min glädje och min smärta över dig
Hur glad jag är som har träffat på dig
Vad du betyder för mig
Att det är du som är min tjej
Och då jag säger till alla som jag känner att jag älskar dig
Älskar dig mer än mig själv
Och det i hopp om att du alltid kommer att vara
snäll emot mig
Den som älskar dig så förbehållslöst
Att den kärlek som jag känner för dig är bara att ta till
och ös då du för mig är världens vackraste tös
Så här Henrietta får du en bit av mitt hjärta
Ett hjärta full med klös…

Ken Cassel
13/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-13 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyckliga Henrietta som får ditt hjärta.
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel