Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2015)


Alla dessa -oner

***

Sociala relationer
Kan skapa vibrationer

Som kan ge reaktioner
I form av aggressioner

Som ger infektioner
Små doser av injektioner

 

Cirkulerar i dig som laddade joner
Hanteras kanske med affektioner

Bör ej ta till manipulationer

Livet är ekvationer
Levts av generationer
Ta till dig deras recensioner

 

För att undvika inflammationer

Vårda dina kommunikationer
Gör upprensningsaktioner
Om ditt jags funktioner

 

Bromsa ej,  ha visioner
Bygg upp fasta konstruktioner

Ha ej restriktioner
Livet är ett äventyr av expeditioner

***

(2015)

Bild: Min abstrakta fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 




Bunden vers av Valkyria-Fatale
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-14 00:41



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Ovationer!
2018-01-14

  alicja lappalainen VIP
mycket braoner ordoner!
2018-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale