Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastrerad

Spel, tv och information. Dejting, studier och bankidentifikation, ryms under ett tak. Så praktiskt att bara behöva en sak.

Kan inte leva utan. Så skönt att bara kliva in i rutan. Där kan man allt finna. Bara knäppa på och försvinna.

Men något passiviserar och förstör. Lockar och förför. Ingen ro till meditation. Bruset stör min självreflektion.

Känslorna sätts i svall men slutligen leder det till förfall.

Vi från verkliga livet blir kastrerade, och från varandra separerade.

Glömmer lekar, knop och kojor. Allt känns trögt, som vi bär på handbojor.

Luras till en värld som inte finns på riktigt. Flyr det verkliga livet. Från allt som är viktigt.

Nu behöver vi ut och demonstrera. Sätta stopp och våra sinnen reformera. Mot generationsförstöraren. Sätta stopp för den där skadegöraren.




Bunden vers (Rim) av Margo
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 14:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra rim och budskap
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo