Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutar aldrig sjunga!

Höst och vår, glädje smärta, många sår vill mig svärta.
År som går, steg blir tunga, hur jag än mår, slutar aldrig sjunga!
Ej vara kvar, i gammalt alla dar. Fyller min lunga. Själ och hjärta hålles unga!
Upp, ner, vad som än sker, mer och mer, med min låga, framåt tåga!
Måste våga!




Bunden vers (Rim) av Margo
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-17 09:51



Bookmark and Share


  Margo
Ibland får vi bara ta ett steg framför det andra när vi inte vågar . Sången håller oss unga
2018-01-18

  morgonstjärna VIP
Härligt vågat

Vi kan om vi vill och törs!
2018-01-18

  Ezmeralda VIP
Underbar text. Jag älskar också dessutom att sjunga.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo