Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggliv

Ogillad

Föraktad och kritiserad.

Med inget att förlora slår den härjade underifrån.

Hen börjar från noll.

Vandrar omkring i en röra av tvivel, ångest och brustna förtroenden.

Törnbeströdda uppförsbackar är normen.

Med medvind som en sällsynt följeslagare trotsar hen likväl alla odds.

står kvar i blåsten.

Kämpar.

Stretar på.

Han eller hon

Det är du och jag!





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-17 16:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inte titta uppåt, bakåt, åt sidan, bara gå framåt sin egen väg. Knagglig är ofta den väg som leder fram. Men känslan att ha övervunnit sina tvivel och insett möjligheterna är obetalbar.
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP