Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar till tystnaden

Lyssnar till tystnaden,
till det som är tomheten,
det ekot oroar mig,
för tystnaden är en kakofoni,
de ljud som jag förträngde,
de ljud som kommer upp till ytan,
de ord jag inte ville höra igen,
dessa ord ekar i mitt inre ...

...tystnaden är skrämmande högljudd.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-18 02:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja som ischias ibland
2018-01-18

  Nils-Robert
En fin beskrivning av den skrämmande tystnaden
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm