Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor, jag vill inte bli gammal

Min farmor på frågan "att åldras, är det som du hade tänkt?"

Det händer något med kroppen efter man har fyllt 80 år. Det är inte bara rynkorna.
Det ville jag inte förstå. Kroppen är sliten, full av artros. Det är den vanligaste sjukdomen för oss äldre.
I mitt fall började i händerna, armarna. När det lugnade ner sig kom det i höftleden, ryggen och knäna.
Nu går jag med stavar och rullator. Bra hjälpmedel men det är ett bevis på min hälsa och ålder.
Svaret är säkert som du förstår, nej. Jag har alltid tänkt att fixa allt själv.




Fri vers av artaug
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-18 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug