Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratta

Det lockar mig,
det som tynger mig,
det sorgsna i livet,
då känner jag behovet,
skratta åt eländet,
skratta för att finna styrkan,
det är nödvändigt med ett skratt,
särskilt när du känner tårarna rinna.

Det är efter skrattet;
då jag känner framtidshopp gro inom mig.

Skratta åt eländet,
le trots att det gör ont,
för du förtjänar den lilla glädjen som ett skratt ger.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 22:50



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det är rätt,
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm