Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hajen

 

 

Knullar i min soffa

som om livet är slut

 

kom bara kom

ta mig använd mig 

 

låt min kropp

glömma ångesten




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-26 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja
Märkligt det där. Det finns inget som är så ångesrdänpande som ett rejält knull men ändå ökar ångesten på sikt.
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik