Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande

och jag tittar på dina läppar,
tappar andan,
desperat efter ett ord
som vittnar om tryggheten
jag tror lever i din famn.




Fri vers av Leyl
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-20 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leyl
Leyl