Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder

Kl 05:28
jag har letat efter mig själv
hela natten,
efter glimten
men det var för mörkt
för att kunna se
Så jag ligger kvar
och
väntar på solen




Fri vers av Leyl
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-27 05:53



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet med en gnutta humor också!
2020-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Leyl
Leyl