Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkel

Du är en virvelvind.
Du är en virvelvind.
Du är en virvelvind.
Du är en virvelvind.
En virvelvind.
En vind
En eld
En låga.
Du är ett stycke
Kurdistan.
Ett styckat kurdistan.
Jag är en virvelvind i eld och lågor.




Fri vers (Fri form) av Leyl
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-04 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leyl
Leyl