Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljus

Ljudet av världen som vaknar.
Jag har inte sovit en blund
trasiga ögon och destruktiva tankar
i mellan solstrålar och mörka vrår
ljudet av dig när du sover,
jag drar mitt finger på din hals
letar efter dina drömmar
tappar bort takten
fastnar mellan dina fladdrande ögonlock.
Andas lätt mot din mun,
fångar ögonblicket på min tunga.
Dina drömmar smakar sommar.




Fri vers (Fri form) av Leyl
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-16 23:11



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Fint fångad text om att bara ligga bredvid någon.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Leyl
Leyl