Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Myten om mig


jag byggde en fästning åt myten om mig
jag smidde en rustning och drog ut
att bevisa min osårbarhet

det blev hårt
det blev svårt
jag blev blåslagen kantstött och nött

ansikte mot ansikte mötte jag så
min fiende
blåslagen kantstött och nött
i en skärva av spegeln vi krossat till slut






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-20 11:58



Bookmark and Share


  walborg
identiteter ....spännande text
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger