Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig

skratt stärker mig

gråt renar mig

mitt nej respekterar mig

känslighet formar mig

dans frigör mig

tystnad möter mig




Bunden vers av Margo
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-21 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo