Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Allt som händer i huvudet är Martin Svensson och Emil Jensen med ett överslag av Martin.)


Dumkåt på skånska

En pojke spränger dörrar
fastän orden redan är slut

En tavla blir bestulen
i en pingismatch på psyket

Dialekten har gått vilse
någonstans söder om Hässleholm

Och allt som jag tänker
med inflammationer och syntetmorfin

Sibirien, du är tagen
allt har hittats på förut

Ett nöjesfält till taxi 43,
jordar runt i motvind
och vi som vet vad stjärnorna består av




Fri vers av Torkade rosor
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-23 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor