Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas du ser

min livs sekunder tickar
min dagliga värld lyster upp
Jag måste bort från den
För att kunna fortsätta
Jag stal en del av din tid
Hoppas du ser
den lilla gulleénde stund
Att jag aldrig menade något illa

Sätter mig lugnt välkomnade till en ledig plats
Ja, jag tar plats, det är svårt att veta hur mycket plats man bör ta.
försöker vara delaktig i en diskussion jag inte är involverad i.
Måste det blir så svårt?
Hoppas du ser
Alla mina förgäves misslyckad försök
Att komma dig nära

Försöker bara vara den jag är
Försöker ger dig tid för att förstå
försöker inte vara en ständig plåga
Men ska jag vänta? hur länge? vad blir kostnaden?
Det enda jag inte har råd med är att det aldrig blir rätt
för dig eller för mig så att vi måste gå isär.
inte just nu, för du är det enda som lyster upp mig från skuggorna

jag ser in i dina glada ögon
hoppas att det är jag som står bakom de.
jag försöker bara tömma mina tankar
det ända som inte går att släppa
är tankarna kring dig.
försöker ligga steget före
och vad jag ger är delarna av mitt stora hjärta
Men jag känner mig matt
För att bara säga det rakt ut
löftet jag gav mig själv
att aldrig avslöja att förrän tiden är inne att
Jag älskar dig

Hoppas du ser
Att jag långtsamt plågsamt faller
För dig




Prosa (Novell) av Love Dragon
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-05 00:01



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Aww söt :)
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Love Dragon
Love Dragon