Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet barn ville sjunga en sorglig visa för mig


Berörd

hans klara blåa blick

rösten som så modigt uttrycker texten

känner hur mitt hjärta brister

berörd ända ner i hjärtat

av din fina sång




Fri vers av Maiah VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-23 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP