Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbad

Jag är drabbad
en släng av letargi
men därmed upphöjd
närmare ljuset kommen

Lyft foten och placera den
framför den andra
glöm aldrig!
när jag gjorde det förbjudna
skadade jag mig själv
för alltid

När tårarna kommer
faller jag ner på knä
allt är oro




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-24 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP