Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krälar på buken!

Jag är evigt dömd
Trivs inte bakom
Bibeln
Bönerna är svaga
Å jag späkar mig
Skiter i samhälls
Flytten.....
Känner ingen
Som flyttat.
Ändå trivs jag
Hissar flaggan
Å umgås med
De nationella,
Det måste finnas
Förlåtelse....




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-24 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klart att det finns förlåtelse! Och möjlighet till försoning inte bara in i det sista utan även bortom...
2018-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Jag tror inte att någon är evigt dömd!
2018-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy