Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Just bara funderingar.

Tack för att du finns

djärva stormfågel

däruppe i det blå,

du svingar dig bland

önskningar å drömmar

sagolika att förstå

knäppta händer tro å bön

är det verkligen lönt säg?

Varför kränka tro å frid!

Förespråkar ett förbud!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 145 gånger
Publicerad 2023-02-11 22:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om tro och frid, som vi alla behöver.
2023-02-13

  Eva Langrath VIP
Mycket fin text där stormfågeln ge en star poetisk bild som får bära vår böner mot himlen.
2023-02-12

  Sparvögat VIP
Vilken underbar bild du målar upp ~
i bönens tro…
2023-02-12

  Kajan VIP
Den svävande stormfågeln är en mäktig poetisk bild; högtsvävande som våra "önskningar å drömmar". Jättefin text !
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy