Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rättfärdiggörelse!

Adam å Eva

åt av den

förjudna frukten

därigem blev de

dödliga,

men livet kom åter

genom Jesu lydnad

på korset

lydnad inför den

kommande glädjen,

rättfärdigggörelsen

genom tron!

Och våra synders

förlåtelse!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 131 gånger
Publicerad 2023-02-26 04:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Att kunna bli förlåten genom en tro på Jesus Kristus trots våra mänskliga tillkortakommanden, det är den stora nåden.
2023-03-01

  Marita Ohlquist VIP
En fin text i religionens namn.
2023-02-27

  Eva Langrath VIP
Så fint du formulerar dig om nåden och rättfärdiggörelsen
2023-02-26

  Sparvögat VIP
Dina ord talar, så fin historia ~ tack
för att du delar…
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy