Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hälsodoktorn Alfre Vogel


Hur länge….?

Min tid känns nära

utmätt kan den vara

hälsan tiger inte

idag my svårt

hjärta, lungor

orkar inte riktigt

bön kan hjälpa

å bibelläsning

till vår Jesus

och kära Fadern

Någon råd

måste finnas!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-03-11 22:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas att allt känns bättre snart...
2023-05-09

  Kajan VIP
Hoppet kan bära, önskar dig bättring.
2023-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om att söka tröst och hjälp när hälsan vacklar.
2023-03-13

  Bodingen VIP
Kämpa på, en norrlänning flytt int'...
2023-03-12

  Sparvögat VIP
Hoppas att hjälpen vilar nära ~
i din tro…
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy