Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var afton….

Var afton kryper jag

upp i Herrens knä,

å bläddrar i min

Bibel....

Det är en högtidsstund

och en helig stund,

helig Ande fyller mig

och jag tolkar ordet!

Jesus förkunnar och

botar, helar å läker

stora skaror som

kommer till tro!

Jesus ser jag i bild

när jag tänder ljus

inte att undra på

att jag är förtjust!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 120 gånger
Publicerad 2023-02-24 00:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin och varm dikt om att söka och finna vägen genom Jesus.
2023-02-27

  Kajan VIP
Bilden av en stor tröst frammanas här.
2023-02-25

  Sparvögat VIP
Vilken härlig stund ~ så fint beskriven…

2023-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en stund som ger lugn, ro och harmoni.
2023-02-24

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om en stund av glädje och ro.
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy