Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tänder ett ljus….

Jag tänder ett ljus

för dIg å beder

för hälsa tro å frid!

Må den helige Ande

komma och hela dig!

Såsom han helat mig!

Jag tackar å prisar

vår Herre  å tänker

på Jesus var dag,

å gläds med er å

sjunger ert lov!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 134 gånger
Publicerad 2023-02-18 00:21



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En fin och omtänksam dikt!
2023-02-21

  Eva Langrath VIP
Så fint du formulerar en bön , orden flyter fram i en fin rytm. Tack.
2023-02-20

  Kajan VIP
Tack, det var fint ! En varm text med lätt och ledig rytm .
2023-02-20

  Marita Ohlquist VIP
En fin text, varav hjärtat är fullt, skriver pennan.
2023-02-20

    Lena Staaf VIP
Fin dikt om att be för sin nästa!
2023-02-18

  Sparvögat VIP
Så underbart fint vilar din bön
i din tro…
Till Herrens lov.
2023-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy