Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Många lyckliga år!

Kom mina barn, lyssna på mig,

jag vill lära er att frukta Herren.

Är du en som älskar livet

och vill se många lyckliga år:

Bevara då din tunga från ont

och dina läppar från falska ord.

Sky det onda och gör det goda,

sträva efter att hålla fred.

Herrens ögon ser de rättfärdiga,

och hans öron hör deras rop.

Psaltaren 34: vers 12-16.




Prosa av Niliboy
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-02-28 03:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ett fint bibelcitat att begrunda; lika aktuellt nu som någonsin förut.
2023-03-01

  Marita Ohlquist VIP
En bra påminnelse om att vi skall vara goda människor och medmänniskor.
2023-03-01

  Sparvögat VIP
En fin uppmaning ~ att leva efter
Herrens ord…
2023-03-01

  Eva Langrath VIP
Tack för att du delar dessa viktiga ord med oss.
2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy