Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Daniel _78:s aktuella limerick Besparingar & försummelse repriserar jag här min gamla limerick Svinaktigt, delvis omskriven.


Svinaktigt

En straffläggare i Hertha Berlin 
fick alltid en knorr som var fin 
så fort han slog bollen 
tappa´målvakten kollen 
ty den sig vred som en svans på ett svin.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-24 13:31



Bookmark and Share


  aol
Såg att den välförtjänt är bland dom fem bästa,
2018-01-26

  aol
Hahaha snacka om skruv, tack för ett gott skratt där gjorde du ett fint mål.
2018-01-25

    Dan Myrbeck
Härligt med en limerick med knorr
redan på rad två -
det brukar man inte så ofta få!

Je donne neuf points!

2018-01-24

  Daniel_78 VIP
:)

Förutom en gång då han satte den rätt i trynet på målvakten ;)
2018-01-24

  lodjuret/seglare VIP
Ett utslag av humor minsann, 18-0 till den sida som vann, så som rikligt förslagen, list i medståndarlagen, sinnet där på dem duktigt rann.
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick