Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosioner

Jag tillhör kärlekens nation
tiden gör inga undantag
återuppväcker orden
vi är det nya jag

Ännu en gräns är passerad
på vår resa mot
någon slags anständighet
vi är alltid fler

När du vilar bredvid mig
existerar inga andra världar
som explosioner i min hjärna
dagen som alltid vaknar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-25 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP