Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhjärtad vill jag va

Helhjärtat vill jag tro och helhjärtat vill jag hoppas.

Helhjärtat vill jag älska och helhjärtat vill jag förlåta

Helhjärtat vill jag gråta och helhjärtat vill jag resa mig.

Den jag älskar kan såra och vänner kan svika, men jag vill inte ha ett hjärta som krymper utan ha ett hjärta som växer.

 För jag vill leva mitt liv fullt ut. Leva när jag lever.




Fri vers av Margo
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-25 13:00



Bookmark and Share


  Margo
Kram till Ezmeralda
2018-01-28

  Ezmeralda VIP
Det vill jag med kära du.
2018-01-28

  Margo
Tack! Försöker att alltid skriva direkt därifrån
2018-01-26

    ej medlem längre
En härlig text som verkligen kommer från ditt hjärta tycker jag mig ana!
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Margo
Margo