Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

404 Not Found

nu har jag fått 404 applåder
och då kom jag att tänka på detta

detta felmeddelande som man kan få
när man söker en websida som inte finns

”404 Not Found”

nu finns ju denna text
men själv känner jag mig ganska borttappad, faktiskt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-25 18:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En grej jag fick upp när jag nyss fått internet installerat var detta: "Hoppas du är nöjd nu. Nu har du haft sönder internet!"

2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP