Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnt stilla hav

 

tomheten

ekade

 

var är ni

mina färjer

 

så rofylld

så stilla

 

tänkte hon på dagen

 

på skrattet med sin vän

 

livet åter

här igen

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-25 21:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Glädjerikt avslut på texten!
2018-01-26

  Bengt H VIP
Dagbokskänsla och atmosfäriskt.
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind