Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
framtid


nakna

nakna reser sig spanten
spretande mot hallandshimmel
vi ska bli något
vi är en framtid

framtidsdrömmar
i svetslågornas sken
balkar smälts samman
med plåt till en helhet

pappersgubbar inspekterar
generationers kunskap
framtiden ifrågasätts
medans den sakta växer

en stapelbädd i Träslövsläge
ett monument för framtigdstro
hit men inte längre
no passeran

tb




Fri vers av tom boreland
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-03 01:26

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland