Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om andra civilisationer i universum.


Avståndet

Avståndet är stort,
kikar ut i tomheten,
där stjärnor syns,
där planeter snurrar runt stjärnor,
som i våran del av tomheten,
himlakroppar omkring oss,
större och mindre,
denna rymd som verkar vara oändlig,
samtidigt så föränderlig,
en fråga ställs ...

...är vi ensamma i universum?

Svaret är nog mest troligtvis:
Nej, men avståndet är för stort mellan oss.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm