Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggornas dans

I ett öde landskap finns det en liten vacker glänta
Omgiven av facklor vars flammor i vinden flämtar
De speglas i vattnet där skuggorna rör sig som besatta
Ljusets flyktighet och vätskans yta väver en säregen matta
Som vi kan kalla för världen eller livet eller min eller vår själ
Jag tror ibland att skuggornas eviga dans gör den ändå väl
Det visar att flammorna lever och att förändringen blåser
Dansa så mycket du kan innan tiden dig från ditt sinne utelåser
Fortsätt dansa tills du inte kan stå upprätt, sedan dansa lite till
Dansa med dina armar, dansa med ditt hjärta, dansa med vad du än vill




Bunden vers (Rim) av Bakom ridån
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-27 13:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vår begränsade tid mot vårt
omåttliga begär. Att leva ut medan
tillvaron ännu är...

2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån