Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tourettes deluxe

 

 

hej faderulla

nu får jag knulla

sa fittan

tjo faderittan

 

hej vad det går

när kuken står

 

svettigt och vått

fan va gott

 

när kuken glider 

och fittan kvider

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-28 00:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
här behövs inga smörjmedel:)
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik