Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 

Kärleken till livet

din älskarinnas eviga famn

gravens djupa mörker

öde svarvat av kärlek och hat

frid och helvete

trånande längtan

eller djupaste sorg

flowet i din vardag

den guppiga vägen

jag kan vara ditt gissel och paradis




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 411 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-01-29 10:36



Bookmark and Share


  Stay Golden
Här vart det konst!
2018-03-21

  Glömskan
Den här dikten berörde mig. Livet. Kärleken, kaoset och dissonansen.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik