Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ensamhet väljer man förhoppningsvis själv

Ensamheten kan vara något positivt också

Ensamhet kan vara ett helvete




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-28 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson