Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt


Förlåt mina tankar så svarta,
De är inte mina egentligen,
Jag kan inte rå över mina demoner.

Förlåt mina armar så ärriga,
Det var inte meningen att bli så,
Jag ville bara dämpa ångesten.

Förlåt att jag sårade dig,
Jag ville bara rädda dig,
Undan mina destruktiva mönster.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 905 gånger
Publicerad 2006-06-03 11:22



Bookmark and Share


  Albert
det är bra! du är god! du älskar...
fast ibland kan vi inte förstå
att du är en älskande mitt i allt
2006-06-03

  DanSan
*


Välkommen till världen!!!

Alla vägar har sitt pris!!!

Förlåtelse är bland det största som finns!!!

Du är på rätt väg nu!!!

Den är smal men ger så mycket!!!

Och inte är DU någott Knastroll!!!

Allt gott till dig!!!

MVH Dan



*
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP