Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto kommer om jag hinner ta ett nästa gång.


Du räcker ut tungan

Du räcker ut tungan åt mig,
fast egentligen gör du bara din toalett,
katta min ...

...du är bara så söt,
med din röda tunga mot dina svarta läppar.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-30 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm