Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

Stjärnorna glimma
På himlapellen
Är i kontakt
Med yttre rymden
Ingen gör narr
Av mig....
Dom är snälla
Heja ni finns!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-30 17:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, stjärnhimlen är vacker...tur att de finns...fint diktat...
2018-02-04

    ej medlem längre
Ja, det är vackert när stjärnorna lyser i vinternatten.
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy