Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sist men inte minst!


Diskbänksrealism!

Får börja sondera
Å bygga,
Men vad vore
Jag utan Jesus
Helt abstrakt
Klarar jag inte,
Odla själen
Gå inte ute
Och frys!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Niliboy
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-30 19:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, som sagt...insidan är lika viktig som utsidan...man får ta hand om sig så gott man kan...
2018-02-04

  Bo Himmelsbåge
Nej... det är minst lika viktigt med inre andlig värme, som med tjocka kläder...
när vi går ut i den kalla värkligheten!

Fint!

2018-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Själen odlas bäst i ljus och värme.
2018-01-31

    ej medlem längre
Bäst att stanna inne när det är som värst kallt.
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy