Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens är en kort vistelse

En fjärdedel av resans gång fortlöpte,
utan eftertanke

Blev sittandes vid en rastplats,
tillsammans med en tvångstanke

Helljus i mörker,
avslöjar min sårbarhet

Existens är en kort vistelse,
utan uppenbar klarhet




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 378 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-30 22:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
i tystnadens ljus fångas de stora tankarna, i ögonvrån är de små
2019-02-21

  Nic
Existens är en kort vistelse,
utan uppenbar klarhet

eller är det tvärtom
att i existensens korta vistelse
kan vi fånga en stor upplevelse

2019-01-06

  Gunwale VIP
Vackert och bra skrivet om den märkliga existensen!
2018-02-11

  linkish
Jätte fin form och språk vackert!
2018-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen