Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta vara

 

 

Konstnärssjäl dryg

pompös egenkär

 

eller öppen

tillåtande inbjudande

 

vad väljer vi?

hur väljer vi?

 

lite samma som

medmänsklighet

 

stå över andra

eller gå bredvid

inspirerade 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-31 13:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
bredvid, om man har ett val
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik