Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tes yeux

Tes yeux me manquent,
ton regard chaleureux,
ta façon de me regarder,
et aujourd'hui ...

...je sais que derrière la façade,
tu ne vas bien que dans ton imagination,
car ton dernier regard,
un regard plein de colère,
surtout des yeux pleins de peur.
______________________
Jag saknar dina ögon,
din varma blick,
ditt sätt att betrakta mig,
och idag ...

...jag vet att bakom fasaden,
du mår inte bra förutom i din fantasi,
ty din senaste blick,
en blick full av ilska,
framförallt ögon fulla av rädsla.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-31 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm