Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig tröst

Låter det för högt när jag är ledsen?
Jag lovar att jag ska försöka dämpa mig.
Tårarna är inte avsett för att blöta ner ditt golv
ljudet är inte till för att förstöra din koncentration.

Jag vill bara ha någon som kan trösta mig
veta att någon bryr sig om mig.
Men mina försök för att förklara mitt mående
flyger diskret förbi dig där du sitter.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-31 22:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kan vara så som Q skriver
dålig mottagning :)
ibland behöver vi skrika högt
för att höras över mediebruset

allt känns bättre då vårljuset kommer
många mår inte bra under den mörka årstiden men värme och ljus
gör underverk :)

2018-02-06

  Quasimodo
Dålig mottagning här, om det är någon slags hålighet där trösten försvinner, men låt ditt mående låta och väsnas!
2018-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream