Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla ...

Det jag ser hos dig,
det som gör dig arg,
det som får dig att skaka,
det är rädsla.

Vad är du rädd för?

Att förlora mig?

Du förlorade mig den dagen då du misshandlade mig,
trots att jag ser dina bekymmer så klarade jag inte mer,
du är rädd för något och vågar inte berätta det,
ditt beteende är byggd på rädsla ...

...fast det ursäktar inte ditt våld.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 581 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm