Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jun 2015


Till havs


Att glida med vinden
Segla i tanken
Livet på vattnet
På riktigt fast tvärt om
Upp och ner i fysiken
Men stilla i sinnet
Om detta vore allt
Det är så jävla vackert




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 105 gånger
Publicerad 2018-02-01 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts